Portem la seguretat viària a la Jamborinada

jamborinadaUn anglès arriba a la Jamborinada de Tàrrega caminant, però ho fa pel costat contrari al que ha d’anar perquè al Regne Unit circulen d’aquesta manera. Intenta convèncer els nens que ho facin com ell, però no ho aconsegueix! 

Costat dret o esquerre? va ser una de les activitats teatralitzades que el Servei Català de Trànsit va portar aquest cap de setmana, 29 i 30 d’abril, a la  trobada d’escoltes més multitudinària que s’ha fet mai a Catalunya amb l’objectiu de transmetre els valors de la seguretat viària i la mobilitat segura a infants i joves en un ambient de lleure.

El boletaire, El photocall i El silenci i la circulació van ser altres accions en què els infants van ajudar a desfer malentesos viaris, es van involucrar en la direcció del trànsit a la zona d’acampada, van representar situacions de risc per als vianants i van aprendre a caminar segurs per la carretera, tot amb la finalitat d’estendre la conscienciació viària entre els més petits i joves.

En el marc d’aquest esdeveniment de l’escoltisme, que va reivindicar el paper dels infants en la transformació social amb el lema “La força per moure el món”, el Servei Català de Trànsit va fer diverses activitats relacionades amb l’educació viària amb l’objectiu que els infants i joves ajudin a promoure ara i en el futur una mobilitat més segura, sostenible i saludable.

Deixa un comentari