El Govern se suma a la campanya #Km0rutacapalcanvi

El president de la Generalitat, Quim Torra, i els consellers del Govern han volgut sumar-se a la campanya de conscienciació #Km0rutacapalcanvi, adreçada a millorar la seguretat viària dels motoristes, que ha engegat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els membres del Govern han mostrat el seu compromís amb aquesta iniciativa fent-se una fotografia al photocall de la campanya amb els dits en forma de V, la salutació que utilitzen els motoristes quan es troben a la carretera,  i compartint-la a les xarxes socials.

 

L’objectiu d’aquesta nova campanya és conscienciar els usuaris de motocicletes de la seva vulnerabilitat  i demanar a la resta d’usuaris respecte i col·laboració amb la seguretat d’aquest col·lectiu. En aquest sentit, també apel·la a la responsabilitat compartida i a la necessitat d’una convivència respectuosa a la carretera.

 

#Km0rutacapalcanvi també expressa la voluntat de l’SCT de continuar treballant i fent camí cap a l’assoliment de la Visió Zero, un escenari en el qual no s’hagin de lamentar víctimes mortals ni persones ferides amb seqüeles de per vida a causa de sinistres viaris.

Una resposta a “El Govern se suma a la campanya #Km0rutacapalcanvi

  1. Felicitats a la Generalitat . Pensa amb la seguretat del motoristes .
    Moltes policies locals de Catalunya , com si no hi fossin .
    Continueu . Crec que sou els únics que penseu amb la nostra seguretat.

Deixa un comentari