Curs d’educació per a la mobilitat segura dirigit al professorat

El Departament d’Ensenyament i el Servei Català de Trànsit organitzen un curs d’educació per a la mobilitat segura dirigit al professorat de primària i secundària, tant als tutors com als educadors que treballen en l’educació en valors, l’educació per a la salut o la prevenció de riscos, sigui quina sigui l’àrea. Tindrà una durada de tres mesos, del 17 d’octubre de 2018 al 22 de gener de 2019, amb un total de 30 hores, totes a distància.

Difusió professoratEn aquesta formació, s’hi presentarà una proposta de prevenció dels accidents de trànsit dels infants i joves des de la minimització del risc i la conscienciació de les pròpies accions, actituds i emocions. Pel que fa al contingut del curs, s’hi tractaran temes com l’accidentalitat, el risc, la prevenció o l’aprenentatge d’aquesta, entre d’altres.

Si hi estàs interessat, inscriu-t’hi a l’enllaç següent: http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formacio-permanent-professorat/cercador-activitats/ (a la cel·la on diu Nom de l’activitat , hi has de posar ‘mobilitat’).

Les inscripcions estaran obertes del 12 al 26 de setembre.

Comentari / Comentario

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s