Posada al punt de la web del SIAVT

Els usuaris del SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes d’accidents de Trànsit) puntuen amb un notable alt el grau de satisfacció amb l’assistència que han rebut. Tot i la valoració positiva per part de les persones ateses, el coneixement i la implantació entre la ciutadania de les prestacions que el Servei dona pot millorar la seva nota. Una nova web, amb un nou format que millora l’atenció i la informació adreçada als usuaris potencials, respon a aquest objectiu. La nova pàgina, que ha estrenat disseny i s’integra en el web corporatiu del Servei Català de Trànsit (SCT), facilita la navegació i inclou continguts més detallats i renovats dels recursos disponibles per orientar els familiars i les víctimes directes d’un accident de trànsit.

Quines seqüeles puc tenir després d’haver patit un sinistre de trànsit greu? A quines ajudes econòmiques puc accedir? O, de quina manera puc reduir l’angoixa després d’haver perdut un ésser estimat de manera sobtada en un accident viari? Aquests són alguns dels molts dubtes que poden sorgir a les víctimes i familiars els dies posteriors a un sinistre, uns moments dolorosos en què s’ha de fer front a canvis bruscos i que requereixen ajuda especialitzada.

SIAVT_grafic_def

El SIAVT, que es va posar en marxa el maig del 2012, va ser un servei pioner a l’estat espanyol en l’atenció a les víctimes de trànsit des d’un punt de vista integral. Tota la informació que ofereix aquest Servei s’aglutina en la nova web, estructurada en sis blocs que expliquen què és el SIAVT i quins són els recursos relacionats amb els àmbits jurídic, sanitari, psicològic i social (ajuts i prestacions) amb què poden comptar els afectats per un sinistre viari. També inclou un apartat de recursos, preguntes freqüents, enllaços destacats i com a novetat dona l’opció de fer  –mitjançant la web– la sol·licitud de cita prèvia amb un professional del servei.

Deixa un comentari