Corda’t a la vida!

 

Corda't el cinturóL’accident d’autocar a Freginals de l’any passat va ser el més greu des de que tenim competències de trànsit a Catalunya i ara sabem que cap de les 13 estudiants d’Erasmus que van morir portava el cinturó cordat.

Aquesta circumstància va posar damunt la taula la necessitat d’intensificar i de recordar la importància de dur el cinturó de seguretat cordat sempre, també quan es viatja en autocar, ja que ens pot anar la vida.

Per aquest motiu, l’SCT ha editat el tríptic “El cinturó et protegeix sempre”,Tríptic tancat escrit en tres idiomes, català , castellà i anglès, i que s’adreça
especialment als usuaris de transport per carretera. El fullet, que recorda l’obligatorietat d’utilitzar els cinturons de seguretat també en els vehicles de més de nou places, es distribuirà entre els viatgers que facin ús del transport públic per carretera.

La utilització d’aquest sistema de seguretat passiva redueix en un 75% el risc de mort en cas d’accident, i no portar-lo multiplica per 25 el risc de patir lesions greus o mortals.

Aquest material divulgatiu forma part d’una sèrie de mesures que ha endegat la Generalitat, juntament amb el sector del transport i d’altres institucions, amb l’objectiu de fomentar mesures de seguretat en el transport de viatgers.

Comentari / Comentario

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s