Imatges per a la història

Des que va començar el confinament per tal d’aturar la propagació del coronavirus, el nombre de vehicles a la nostra xarxa viària ha baixat fins a dades mai vistes. Per exemple, durant la cinquena setmana de confinament (des de l’11 fins al 17 d’abril) han circulat a l’àrea metropolitana de Barcelona un total d’1.418.615 vehicles, el que suposa un descens del 76,4% respecte una setmana normal (6.021.420). Hi ha vies com la C-33 a Mollet on la mobilitat s’ha reduït un 82,8% i a la C-16 al Túnel del Cadí la reducció ha arribat al 85,6%. Aquesta reducció tan dràstica del trànsit ha provocat imatges històriques de carreteres i autopistes absolutament buides, fotografies més pròpies d’una pel·licula que, per la seva rellevància, hem volgut reunir en aquesta galeria d’imatges i que han estat captades pel fotògraf Sergi Ramos.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Deixa un comentari